Szórakozás

Háromórás nagyműtét vár Gesztesire

Háromórás műtéten esik át Gesztesi Károly január másodikán. A színészt nagyon féltik gyerekei a komoly operációtól, különösen Panka lánya aggódik érte, hiszen a kislány már a saját bőrén is megtapasztalhatta, hogy milyen az igazi fájdalom...

Gesztesi Károly idén igazi nagy családi karácsonyt tartott. Pest-közeli házában egymást váltották feleségei, gyerekei. A színésznek mindössze egyetlen kikötése volt: mindenkinek hoznia kellett magával valami finomat, mert idén nem főzött… Gesztesi szinte szeretetéhesen csüngött gyerekein, akik aggódva figyelték édesapjuk minden mozdulatát. Úgy hírlik, még Liptai Claudia – akivel egyébként nemrégiben ismét csókot váltottak – is kedvesen, gondoskodóan viselkedett volt férjével, ami nem is véletlen, hiszen a család jól tudta, Gesztesire január másodikán komoly próbatétel vár: kórházba kell vonulnia.

Fotó: TV2

“Az elmúlt években egyre nehezebben tudtam fogni a bal kezemmel, de mit sem törődtem vele. Aztán körülbelül egy éve Panka lányomat föl akartam kapni, és ijedten vettem észre, hogy a kislányom majdnem kicsúszott a kezemből, mert alig tudtam megfogni. Na, akkor úgy döntöttem, irány az orvos, mert itt valami nagy baj van” – mesélte Gesztesi a Storynak.

Hogy pontosan milyen műtét vár a színészre és hogyan viszonyul a család a beavatkozáshoz, valamint, hogy hogyan telik majd a műtét utáni lábadozás ideje, a Story magazin legfrissebb számában olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik