Szórakozás

Eljegyezték Dér Henit

der-heni(1)(960x640).jpg (dér heni)
der-heni(1)(960x640).jpg (dér heni)

A csinos énekesnő a volt focista, Vincze Gábor felesége lesz.

Dér Heni a legnagyobb közösségi oldalon jelentette be az eljegyzést családi állapotának megváltoztatásával. A Sugarloafból nemrég kilépett énekesnő általában nem szívesen beszél a magánéletéről, ezúttal is csak szűkszavúan erősítette meg a hírt a Blikknek.

“Igen, Gábor valóban eljegyzett, ez nem titok. De hogy mikor történt az eljegyzés és hogyan, arról nem akarok beszélni, hadd legyen ez a mi személyes történetünk” – mondta a lapnak Dér Heni, aki immár a nemrég visszavonult 37 éves egyszeres válogatott labdarúgó, Vincze Gábor jegyese.

A szerencsés férfi, Vincze Gábor és karrierje

Az 1976-os születésű Vincze sokáig csak keresgélte a csapatát és a helyét a magyar fociban (FTC, Gázszer, III. ker. TVE stb.), majd Sopronba szerződése után jött egyenesbe, ezután a DVSC majd a Győri ETO játékosa lett, illetve külföldre is el tudott szerződni: a skót Livingston csapatában (két másik magyarral együtt) a klub saját vélekedése szerint is gyenge szezonban lőtt egy gólt a nagy Rangers ellen, igaz, a meccset 4-1-re elveszítették. Vincze azonban nem a góljairól volt híres, itthoni pályafutása alatt több, mint 200 NB I-es meccsen összesen 6 gólt szerzett. Az amúgy sikeres skóciai periódus után (a Livingston honlapján dicsérően írtak róla) Ciprus következett, az Ethnikósz Áhnász csapatában játszott egy szezont. Válogatott labdarúgó, összesen 46 percet játszott címeres mezben: a Franciaország elleni 2005-ös barátsaágos meccsen, melyet 2-1-re elveszítettünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik