Szórakozás

Baleset a sztrádán, tűz a nádasban

Szegedi Tűzoltóság (szeged, tűzoltóság, katasztrófavédelem, )
Szegedi Tűzoltóság (szeged, tűzoltóság, katasztrófavédelem, )

Öt riasztást kaptak az elmúlt 24 órában a megyei tűzoltók.

Négy műszaki mentésnél és egy tűzesetnél kellett beavatkozniuk a tűzoltóinknak – tájékoztatta a Vásárhely24-et Tátrai János tűzoltó alezredes, a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Hétfő délelőtt a makói Ötvös utcába, egy leszakadt faághoz, valamivel később pedig a városi sportcsarnok meggyengült lemezborításához hívták ki a hagymaváros tűzoltóit.

Este a megyeszékhely ügyeleteseinek akadt dolguk. A Temető utcában egy, a járókelőket veszélyeztető, lakatlan épületet kellett biztonságos állapotba hozniuk. A tűzoltó alezredes elmondta, a ház verébdeszkája sérült meg.

Hajnali negyed kettőkor közlekedési baleset történt az M5 autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 140. kilométerszelvényben, Kistelek közelében – közölte a szóvivő. A mentésben a balástyai tűzoltók is részt vettek. Az alezredes szerint egy ember megsérült. A baleset miatt húsz percig állt a forgalom.

Az elmúlt 24 órában egy helyen volt tűz a megyében. Csanyteleken, a Csongrádi út mellett körülbelül 500 négyzetméteren nádas égett. A csongrádi egység fékezte meg a lángokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik