Szórakozás

Rákbetegsége miatt nem szülhet Varga Viktor kedvese

Cinthyáról egy hónap múlva derül ki, hogy sikeres volt-e a kezelés, ám csak öt év múlva mondhatják ki, hogy túl van a betegségen és ismét egészséges.

Varga Viktor és kedvese, Cinthya Dictator között egyre gyakrabban kerül szóba a gyermekvállalás kérdése. Az énekes nemrégiben eljegyezte kedvesét, és bár mindketten nagyon szeretnének gyerekeket, Cinthya megvárja, míg hivatalosan is kijelenthetik: egészséges.

Fotó: TV2

“Négy hete mindennap sugárkezelésen voltam. Hál’ istennek a csomók már alig tapinthatók a nyakamban. Annak is örülök, hogy egyetlen szál hajam sem hullott ki a kezeléstől, de hogy sikeres volt-e a beavatkozás, csak egy hónap múlva tudjuk meg. Egy rákbeteg csak öt tünetmentes év után mondhatja egészségesnek magát, ezt az időt pedig ki akarom várni. Azt hiszem, ennyi belefér, hiszen még akkor is csak huszonnyolc éves leszek. Viktorral persze sokszor eljátszunk a gondolattal, hogy milyenek lesznek majd a gyermekeink, és biztosak vagyunk abban, hogy pont olyanok, mint mi: Mauglik, kis vademberek, bozontos hajjal igazi rosszcsontok, akik állandóan fára másznak” – mondta a Borsnak Cinthya, aki azt is hozzátette, hogy egy számmisztikus ikreket jósolt nekik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik