Szórakozás

2013 legerotikusabb videoklipjei

Rihanna, Lady Gaga és Miley meztelenségi bajnoksága klipekben.

2013-ban különös vetélkedés alakult ki a világ jelenleg legismertebb popénekesnői között: Miley Cyrus, Rihanna, Lady Gaga és még néhány kolléganőjük versenyt vetkőzött egymással. Ahogy jöttek a fellépések és a klipek, az említett popikonok egyre kevesebb ruhában jelentek meg.

Nézzük az idei videók közül azokat, amelyek talán a leginkább erotikusan túlfűtöttek lettek:

Rihanna már februárban megadta az alaphangot; a Stay című dal a „kádban fürdő énekesnőket ábrázoló klipek” kategóriájának egyik legizmosabb darabja lett. Ha egy videó úgy kezdődik, hogy a barbadosi énekesnő vetkőzik benne, onnantól már csak elrontani lehet. Nem rontották el.

Rihanna a Pour it up című klipjében is megmutatott szinte mindent, amit csak lehetséges. Itt hol aranytrónban fetrengve pénzt nyalogató alig-melltartós dominaként, hol pedig rúdtáncosnőként láthatjuk, mindkét szerep igencsak passzol az egyéniségéhez.

Nicki Minaj sem arról híres, hogy rettenetes mennyiségű ruhában szokott mutatkozni; így a High School című klipben sincs túlöltözve; de őszinte rajongói biztos nem szontyolódtak el emiatt.

Lady Gaga is szétmeztelenkedte az évet; még díjátadó gálán is képes volt úgy megjelenni, hogy melltartó gyanánt – az Applause klipben is látható módon – két darab picike kagylót viselt. A kissé bizarr videóban néhol egy pár kesztyű helyettesíti a kagylókat, de egyik megoldással sincs különösebb baj.

A legszellősebb öltözet díját – egész éves teljesítményének elismeréseként – egyértelműen Miley Cyrusnak ítéljük: az énekesnő szinte minden eseményen és klipben igyekezett a minimumot kihozni a ruhatárából. A Wrecking ball című klipben ért el e tekintetben a csúcsra, hiszen itt mindössze egy buldózergolyó fedte testét, vagyis annak igen csekély százalékát.

És amikor már azt hittük, hogy erre az évre vége a Miley-pucérkodásnak, akkor jött az Adore You, amelyben annyira szereti magát az énekesnő, hogy folyamatosan simogatja saját testét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik