Szórakozás

Ábel Anita különös szilvesztere

ábel anita (ábel anita)
ábel anita (ábel anita)

Három idegen fiatalemberrel pezsgőzött élete legfurcsább szilveszterén Ábel Anita.

Nem éppen hagyományos szilveszteri mulatozással búcsúztatta az óévet Ábel Anita.

“Jó tizenöt éve történt az eset. December 31-én volt még egy előadásom, de fél tizenkettő körül el tudtam indulni abba a buliba, ahová vártak. Nem volt messze, simán odaértem volna 15 perc alatt, ám aznap este leesett egy hatalmas adag hó. Az anyukámtól kölcsönkapott kis bogárhátú Volkswagennel félúton, az Oktogonnál rácsúsztam a sínekre. Szerencsémre rögtön ugrott három fiatalember, hogy segítsen eltolni az útból az autót, ám közben éjfél lett. Így ott az utcán, ismeretlenül koccintottunk az újévre. Aztán hívtak nekem egy taxit, és elváltunk.”

Anita idén nem játszik szilveszter este, baráti társaságban búcsúztatja az óévet. Kislánya is “bulizik”, csak ő az unokatesóival, a nagyi felügyelete mellett.

Előtte való nap viszont két különleges Heti Hetes vár a színésznőre. A nap két részből áll majd, lesz egy felvétel, amit az RTL II-n láthatnak a tévénézők december 31-én késő este. Aztán átmennek a szereplők az egyik budapesti klubba, egy lazább, sokkal szabadabb, interaktívabb előszilveszteri Heti Hetesre, aminek csak az ott ülő nézők lesznek a részesei.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik