Szórakozás

Szívszorító: haldokló rajongójával énekelt duettet Beyoncé

A 12 éves Taylonnak agytumora van. Egyetlen vágya az volt, hogy élőben láthassa kedvenc énekesét.

A kis Taylon Davis alig múlt tizenkét éves, ám ennek ellenére is bátran és kifogyhatatlan optimizmussal néz szembe súlyos betegségével. A mosolygós kislánynál az orvosok évekkel ezelőtt diagnosztizálták a rákot, azóta pedig több tucat kemoterápián és sugárkezelésen vett részt. Utóbb az orvosok az egyik lábát is eltávolították, hogy ezzel akadályozzák meg a betegség terjedését.

Csakhogy úgy tűnik, mindez hiábavalónak bizonyult. Néhány hete a kislány agyában egy inoperábilis – vagyis műtéti úton nem eltávolítható – daganatot találtak. Taylon és családja is jól tudja, hogy ez mit jelent, ám a kislány ennek ellenére sem tört le. Sőt! Igyekszik élete minden hátralévő percét kihasználni úgy, hogy eközben valóra váltsa a legnagyobb álmait is.


Élete legnagyobb vágya vált valóra, amikor találkozott Beyoncé-val
Forrás: Youtube

Ezek közül az egyik legnagyobb épp a napokban teljesült a volt Destiny’s Child énekesnő, Beyoncé Las Vegas-i szuperkoncertjén. Taylon évek óta Beyoncé egyik legnagyobb rajongója, kívülről tudja a dalszövegeit, így nem meglepő, hogy utolsó kívánságai közül az egyik az volt, hogy hadd lássa kedvencét még egyszer, utoljára élőben.

Az álma pedig valóra vált. Nem is akárhogy! Ahogy az a most következő szívmelengető videón is látszik, Beyoncé szinte azonnal Taylonhoz sietett, megölelte, énekelt neki, végül közösen elénekelték a Destiny’s Child egyik legnépszerűbb dalát a Survivort (aminek jelentése túlélő).

Nem Beyoncé az egyetlen híresség, aki szívmelengetőt tett egy rajongójáért. Nem is olyan régen Jennifer Lawrence még a vörös szőnyeget is otthagyta, hogy megvigasztalja egyik síró rajongóját. Nézze meg ide kattintva!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik