Szórakozás

Szexista app hódít a tengerentúlon

Egy facebookos alklmazás segítségével pontozzák férfi ismerőseiket az amerikai nők.

A Lulu nevű ingyenes, kifejezetten nőknek szóló facebookos alkalmazást még az év közepén dobta piacra a fejlesztő, Alexandra Chong. Az app lényege, hogy a felhasználók osztályozhatják, véleményezhetik a közösségi oldalon profillal rendelkező férfi ismerőseiket, amiből aztán az alkalmazás egy, az urat egzakt leíró pontszámot generál. Az értékek felkerülnek a Lulu adatbázisába, amiből hölgyek visszakereshetik, hogyan vélekednek társaik az adott férfiról.

Az alkalmazás hihetetlen népszerűségnek örvend a tengerentúlon. Egy, a Player.hu által idézett cikk szerint négy amerikai egyetemista nőből egy biztosan használja.

Forrás: Youtbe.com/Lulu App

A Lulun keresztül egyelőre csak nők értékelhetnek férfiakat. Az urak – legalábbis a saját profiljukkal– csak néhány szavas jellemzést írhatnak magukról, illetve lecsekkolhatják, hányan kerestek rá az adataikra. Persze nincs kétségünk afelől, hogy már készül a Lulu férfiaknak szánt verziója is, ugyanakkor kérdéses, milyen visszhangja lesz egy ilyen, nőket mustrázó online pletykaoldalnak.

Az alkalmazásról részletesebben a Player.hu-n olvashat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik