Szórakozás

Családi show-t kapott Balázs

Sebestyen-Balazs(9)(960x640).jpg (Sebestyén Balázs)
Sebestyen-Balazs(9)(960x640).jpg (Sebestyén Balázs)

Sebestyén Balázs felfedte, hogy a világ egyik legnépszerűbb vetélkedőjének magyar verziójával tér vissza az RTL Klub képernyőjére.

Legutóbb az egyik napilapban olyan információk jelentek meg, hogy Sebestyén Balázs egy önálló, beszélgetős műsorral bizonyíthat ismét az RTL Klubon. Ám az Origónak adott interjújában a műsorvezető elárulta, hogy a körülbelül ötven országban már sikeresen futó Family Feud lesz a következő képernyős projektje.

“Amit 2014-ben indítunk egy régi, külföldön nagyon sikeres vetélkedő, az eredeti címeFamily Feud. Németországban sokáig nem volt, de most tért vissza. Celebek vetélkednek benne családtagjaikkal és barátaikkal. Hasonló, mint a Széf: vetélkedő talkshow-elemekkel. A Legyen Ön is milliomos! még klasszikus kvíz volt, de azóta sokat változtak a formátumok. A Széf-nél a párok vetélkedtek, itt vetélkedő keretein belül verseng két család, miközben persze beszélgetések is kialakulnak. Egy csapat négyfős, és már zajlanak az előkészületi munkák.”


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A gameshow 1976-ban debütált Amerikában, és ott már 31 szezont élt meg. Jelenleg Steve Harvey vezeti, aki nemcsak az egyik legnépszerűbb tévés lett a műsornak hála, de az egyik legismertebb mémforrás is. A kérdésekre elhangzó bugyuta válaszok ugyanis elképesztő arckifejezéseket csalnak elő belőle. Vagyis mi is számíthatunk egy-két emlékezetes pillanatra a show-ban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik