Szórakozás

Bezárkózott a szakítás után Szabó Zsófi

Szabo-Zsofi(3)(960x640)(6).jpg (Szabó Zsófi)
Szabo-Zsofi(3)(960x640)(6).jpg (Szabó Zsófi)

Hónapok teltek el a színésznő és Nagy Tamás producer szakítása óta, Zsófi azonban azóta is alig dugja ki az orrát otthonról.

Hiába teltek el hónapok Nagy Tamás producer és Szabó Zsófi szakítása óta, a Jóban Rosszban sztárja nem heverte még ki a történteket – írja a Story magazin.

“Zsófi nem jár sehova, csak a futás és a forgatás kedvéért mozdul ki otthonról” – mondja egy ismerőse.

“Tavaly ilyenkor karácsonyi partikon szórakozott, most inkább otthon néz filmeket, olvas. Még mindig nem sikerült feldolgoznia a szakítást” – tette hozzá a színésznő ismerőse. Bár pár nélkül telik Zsófi karácsonya, édesanyjára és édesapjára, Szabó Gyulára bármikor számíthat.

Fotó: TV2

Zsófi csak legjobb barátnőjét, Sarka Katát és családját látogatja rendszeresen, arről a Facebook-on posztolt közös képek is tanúskodnak. Az kétségtelen, hogy a korábban sokat bulizó és jókedvű színésznő mosolyában mostanában mindig ott csillog a szomorúság is. Zsófinak egyébként úgy tűnik, korábbi kedvesével, Berki Krisztiánnal sem felhőtlen a viszonya annak ellenére, hogy már jó ideje szakítottak, Berki ugyanis nem értékelte Zsófi gratulációját kislánya születése után.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik