Szórakozás

Így karácsonyoznak a magyar celebek

karácsonyi ajándék (karácsony, ajándék, )
karácsonyi ajándék (karácsony, ajándék, )

Sarka Kata, Bódi Margó, Rúzsa Magdi, Novodomszky Éva, Győzike és Danics Dóra anyukája is elárulta, náluk hogy telik az ünnep.

Sarka Kata: Minden évben elmegyünk az éjféli misére!

Sarka Katáéknál már hagyomány, hogy a Szentestét együtt tölti a család nagyszülőstül Hajdúék otthonában. Idén sem lesz ez másként, és az éjféli misét se fogják kihagyni, sőt, idén már talán az ötéves Noncsi is a családdal tarthat éjfélkor a Bazilikába.

“Minden évben elmegyünk az éjféli misére a Bazilikába. Idén is ott leszünk, és Noncsi már nagyon szeretne velünk jönni, ezért megbeszéltük vele, hogy ha ébren tud maradni, akkor ő is velünk tarthat. Dávidka még túl kicsi, úgyhogy ő biztosan itthon marad” – mesélte a StoryOnline-nak Sarka Kata, aki azt is hozzátette, Szenteste náluk gyűlik össze a nagycsalád.

Fotó: SuperTV2

Bódi Margóéknál nincs egy csepp hely sem

“Ilyenkor együtt a család és a két menyemmel nagyon gyorsan elkészítjük a menüt. Mindegy, hányan üljük körbe az asztalt, a lényeg, hogy annyi étel legyen sorban, hogy egy csepp hely se maradjon szabadon” – magyarázta Margó, aki már sorolta is a finomságokat.
“Lesz halászlé, rántott hal, szabolcsi töltött káposzta, aminek lecsó van a tetején, marhapörkölt puliszkával. És a menyeim is külön főznek még “fiatalosabb” ételeket, például sajtos csirkemellet. Nem hiányozhatnak a sütemények sem, amit már korábban elkészítünk” – tette hozzá Margó

 

Novodomszkynak olasz-magyar karácsonya lesz

“Ebben az évben az anyósomék jönnek hozzánk Szicíliából karácsonyozni” – kezdte a Storynak Novodomszky Éva. 
“Így nagyon odafigyelünk arra, mi kerül az asztalra. A férjem, Salvo imád főzni, így nincs nehéz dolgunk. Ő csinálja a főételt, én a desszertet. Halat mindig készítünk, az kihagyhatatlan, na és a sütőben sült rakott tészta is, az ugyanis az olaszok nagy kedvence. Sült hurka és kolbász is szokott lenni ilyenkor nálunk” – tette hozzá.

Rúzsa Magdi kenyeret ad ajándékba

“Igazából mindig lélekben készülök az ünnepekre. Egyre inkább rádöbbentem arra, hogy tényleg fontos az, hogy a közösségről szóljon a karácsony, hogy együtt vagyunk, és ezt teljesen komolyan mondom. Szeretem látni azt, hogy egy asztalnál ülünk mindannyian, már kezdem érezni a meghittséget” – magyarázta Rúzsa Magdi, aki nem mindennapi ajándékot ad karácsonykor. 
“Szerintem a legszebb ajándék ilyenkor a kenyér, van hogy át is kötöm masnival” – mondta az énekesnő, aki a legelső ünnepéről is mesélt. 
“Az első karácsony amire emlékszem, az az, hogy minden kislány Barbie-babát kért, én pedig egy puffot. Nekem ez volt minden álmom. Persze végül szerencsére megkaptam..” – tette hozzá.

Fotó: TV2

Gáspár Győző: Minden a szeretetről szól

A roma showman állítólag idén egyáltalán nem költekezett.
“Ugyanúgy ünneplünk, mint minden család. Ilyenkor együtt sütünk-főzünk, eszünk. Van még egy fontos dolog, amiben megállapodtunk, az pedig, hogy nem veszünk ajándékokat. A karácsony tényleg a szeretetről kell, hogy szóljon, nem a pénzről és a vásárlásról. Szilveszterkor szintén itthon leszünk családi körben. Külön öröm, hogy Evelin is velünk lesz” – olvasható az Új Ászban.

Danics Dóra anyukájával ünnepel

“Szenteste az első olyan alkalom, amikor végre nyugodtan beszélgethetek a lányommal, hiszen az X-Faktor vége óta alig-alig találkoztunk. Rengeteg finomsággal várom őt haza, bár bevallom, nehéz dolgom van, hiszen Dóri vegetáriánus. Tengeri és indiai ételeket szívesen eszik, a zöldséges tészta a kedvence. Magamnak azért sütök majd egy kis husit is” – mesélte a Star magazinnak a neves humorista, Bach Szilvia. 
“Kihúzzuk az ágyat, és a legbugyutább, legviccesebb filmeket nézzük, közben finomakat eszünk. Másnap a szüleimhez megyünk át ebédre. Az édesanyám 72 éves, de még mindig kiválóan főz. Erején felül teljesít, mert alig tud mozogni, nagyon fáj a lába, de fantasztikus szakács. Én és Dóri is a mamától tanultuk meg a gasztronómia fortélyait” – mondta Szilvia.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik