Szórakozás

Kettős tragédia az 1-es főúton

halalos-baleset-M7(4)(960x640)(2).jpg (halálos baleset, m7-es, roncsok, )
halalos-baleset-M7(4)(960x640)(2).jpg (halálos baleset, m7-es, roncsok, )

Pénzszállító, traktor, autó – a balesetnek több érintettje van. Az áldozatokat a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.

fotó: MTI

Halálos baleset helyszínére riasztották a mentőket, a tűzoltókat és a rendőröket hétfőn, kora reggel az 1-es főútra. Abda és Öttevény között történt karambol. Az elsődleges adatok szerint egy pótkocsis traktor utóbbi település felé haladt, amikor egy autó hátulról belehajtott. Az ütközés miatt a jármű megpördült és nekicsapódott a szemből érkező pénzszállítónak. Ezután egy negyedik autó csapódott az elakadt járművekbe. A helyszínen ketten életüket vesztették – tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság szóvivője közölte, két embert a tűzoltók szabadítottak ki a roncsok közül. Albert-Dobos Viktória elmondta, a balesetnek van két sérültje is, őket a mentők kórházba szállítottak.

A rendőrség a főút érintett szakaszát lezárta, a forgalmat mindkét irányból az M1-es felé terelték.

Nem sokkal korábban, a 4-es főúton egy kamionos halt meg, miután járművével lesodródott az útról és a fák közé hajtott.

A tömegkarambol

A semmiből egyszer csak egy barikád tűnik elő, fékezek, kifarolok, és akkor már csak attól rettegek, hogy a mögöttem jövők ne rohanjanak belém – a tömegkarambol sajátos jelenségét filmezte le egy ipari kamera valahol Amerikában:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik