Szórakozás

Demcsák Zsuzsa újra férjhez akar menni

esküvői torta (esküvői torta)
esküvői torta (esküvői torta)

Lassabban haladnak a dolgok, mint ahogy Zsuzsa remélte, pedig azt hitte a bontóper vége lesz az ó legszebb karácsonyi ajándéka. Egész egyszerűen azért, mert úgy érzi, akkor végre újra nőként is élhet.

“Mind a ketten tudjuk, hogy a házasságunk két, minden szempontból össze nem illő ember találkozásából született, de nagy szerelemből köttetett. Rettenetesen különbözünk, a konfliktuskezeléstől a vitakultúrán át a szabad idő eltöltéséig… De soha nem fogjuk megbánni, hiszen két szép és csodálatosan okos gyerekünk van, a problémák dacára épp rájuk való tekintettel akartam, akartuk sokáig életben tartani a házasságunkat” – mondta Demcsák Zsuzsa a BEST-nek.

Fotó: MTI

A műsorvezető köztudottan zűrös házassága idején még pszichológushoz és életvezetési tanácsadóhoz is fordult, hogy megmentse a kapcsolatot, ez azonban nem sikerült. Zsuzsa azonban nem adta fel, hogy egyszer ismét rátaláljon a boldogság, sőt, férjhez is menjen.

“Tartok az új helyzettől, mert amilyen szimbiózist alkotok a két gyerekemmel, számomra elképzelhetetlen, hogy ebbe valaki kívülről beleszóljon. Pedig vannak lelkes és kitartó jelentkezők, de egyelőre én mint nő teljesen háttérbe vonultam, nem is létezem. Sündisznóként viselkedem, mindenkit elmarok magam mellől. Nem járok partikra, bulikba. De titkon azért várom, hogy egyszer csak beüssön a ménkű, és ne lássak a szerelemtől. Ám jelenleg csak a munka van, elvégre egyedül nevelem a 8 éves fiamat és a 7 éves lányomat. Ma már ők is így fogalmaznak: ha majd apának és neked is lesz egy új szerelmed… Igen, már én is ki tudom mondani: egyszer biztosan férjhez megyek megint, de előtte nem ártana újra megtalálni a nőt magamban” – tette hozzá Demcsák Zsuzsa, akinek a súlya nemrégiben a Mokkában került szóba, a tévés pedig őszintén bevallotta kilói számát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik