Szórakozás

Kamion és autó ütközött, egy ember meghalt

halalos-baleset(1)(960x640).jpg (halálos baleset)
halalos-baleset(1)(960x640).jpg (halálos baleset)

A vezető sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a gyors és szakszerű beavatkozás ellenére sem élte túl a karambolt.

A Fehérvár24 legfrissebb információi szerint a forgalmi akadály megszüntetéséhez tűzoltó darura volt szükség, a megfeszített munka eredményeként kora estére sikerült felszabadítani az érintett útszakaszt.

Halálos közúti közlekedési baleset történt ma kora délután a 62-es főúton, Jánosmajornál. Egy autó és egy kamion ütközött össze, melyben a gépkocsi vezetője, egy 52 éves dunaújvárosi férfi, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét a mentők már nem tudták megmenteni.

Fotó: KVD

A műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére az utat a rendőrség teljes szélességében lezárta, az érintett útszakaszt elkerülni mindkét irányból Dinnyés felé lehet – mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Fehérvár24-nek.

A járművek az ütközést követően az árokban álltak meg. A kamion sofőrje nem sérült meg. Az autó vezetője beszorult, a székesfehérvári tűzoltók emelték ki a roncsból.

A Fehérvár24 információi szerint a terepjáró egy másik kamiont próbált előzni mielőtt bekövetkezett a baleset, délután 13 óra környékén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik