Szórakozás

Gyász miatt szomorúbb az ünnep Szandiéknál

Közel 20 év után ez lesz az első karácsonyuk, hogy a szentestét otthon töltik szűk családi körben. Eddig mindig Martonvásáron, Csaba édesanyjánál voltak, de áprilisban Szandi anyósa, Kati mama örökre elment...

Tizennyolc éves hagyomány szakad meg idén Szandiéknál: december 23-án fát díszítettek a gyerekekkel, másnap reggel jött a Jézuska, délután az énekesnő édes- anyjával, este pedig eddig Csaba mamájánál ünnepeltek.

“Nagyon furcsa lesz, hogy most először ötösben üljük körül az asztalt szentestén, de igyekszem mindent pontosan úgy csinálni, mint ahogy Kati mamáéknál volt” – mesélte a BEST magazinnak Szandi. – “Érkezés után először is ittunk egy pohár barna sört, ez a szokás onnan ered, hogy amikor megszülettek a gyerekeink, Csabi édesapja, Emil papa mindig mondta: barna sört igyál, kislányom, mert akkor sokáig tudsz szoptatni. A gyerekek megnőttek, néhány éve sajnos Emil papa is elment, de a barna sör megmaradt.”

A BEST magazin legfrissebb számából az is kiderül, hogyan zajlik idén az ünnep a nagymama nélkül, de arról is mesél Szandi, hogy hogyan képzeli el az ünnepeket akkor, amikor a gyerekek már felnőnek.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik