Szórakozás

Erre költi 9 millióját a legfiatalabb nyertes

gundel (gundel)
gundel (gundel)

Varga Levente 9 millió forintot nyert A következő című vetélkedőben. Elárulta mit kezd a pénzzel.

A Corvinus egyetem nemzetközi tanulmányok szakán tanuló Varga Levente térhetett haza milliós nyereménnyel A következő című vetélkedőben.

A szabadidejét legszívesebben kosárlabdázással töltő Levente 3 és 5 milliós tekercset húzott, így 8 + 1 millió forintért kezdhetett neki a végjátéknak. A 180 másodperc alatt mindössze háromszor hibázott, a 28. másodpercben végigért a kérdéssoron, így 9 millió forintos nyereményével a 19 éves Levente lett Gundel Takács Gábor vetélkedőjének eddigi legfiatalabb milliós nyereményét elérő játékosa.

Levente elárulta a Hír24-nek, hogy mire költi millióit.

Fotó: MTVA

“Természetesen nagyon örülök a nyereménynek, mivel nekünk tényleg nagyon jól jön most ez az összeg. Kifizetem belőle a családom számláit és elmegyek orvoshoz is. Nincs komolyabb bajom, de azért megcsináltatom az egyik rossz fogam és egy korábbi problémámat is orvosolják. Szeretnék elutazni a barátaimmal és maradék pénzt pedig szeretném befektetni” – mondta Levente, aki már nagyon örül annak, hogy édesanyja benevezte őt a műsorba.

“Nem is tudtam arról, hogy jelentkeztem. Anyukám gondolta úgy, hogy biztos jól szerepelnék. Egyelőre egyébként nem tervezem, hogy más hasonló műsorba is elmenjek, így sem volt könnyű dolgom” – nevetett a fiatal.

Korábban Gunditól egy Balázs nevű játékos nyert 10 millió forintot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik