Szórakozás

50 évesen is szexi Brad Pitt

50 éves lett az egyik legnagyobb amerikai színész, Brad Pitt. Ő az, akit a nők imádnak a férfiak pedig elismernek. Születésnapja alkalmából elárulunk tíz érdekességet róla!

10 dolog amit kevesen tudnak Brad Pittről

1. Nem mindig finom vele a csók, ugyanis megrögzött láncdohányos. Állítólag egy nap akár két doboz cigit is képes elszívni, de többször próbált már leszokni. A hírek szerint a magyar ismerősei ajánlottak neki egy magánkórházat, ahol óránként alig 300 amerikai dollárért hipnózissal próbálták leszoktatni.

2. Sosem felejti el Budapestet, ugyanis itt rúgta ki korábbi menyasszonya, Jill Schoelen.

“1989-et írtunk és három hónapja voltunk jegyesek Jillel. Magyarországon forgatott és sírva kért arra, hogy utazzam hozzá Budapestre. 800 dollárom volt, 600-ba került a jegy, de szinte azonnal gépre ültem, hogy láthassam. Szakított velem. Komolyan mondom, sokkot kaptam. Az egész éjszakát egy padon töltöttem és egyik cigiről a másikra gyújtottam. Bárkivel szóba álltam, aki csak egy kicsit is beszélt angolul” – nyilatkozta korábban Brad Pitt.

3. Hosszan lehetne sorolni azokat a filmeket, amelyekben Brad Pitt maradandót alkotott, de kétségtelen, hogy az egyik legjobb mozi a Harcosok klubja. Érdekes, hogy a filmben Edward Norton tényleg fülönvágja Bradet, amire egyébként a rendező kérte titokban. Így nem csoda, hogy hiteles Brad fájdalma, Norton pedig a háttérben kajánul mosolyog. Pitt meg is kérdezi, hogy Miért pont fülön? ugyanis korábban abban egyeztek meg, hogy Norton vállon vágja.

4. Még 2001-ben beperelt egy ékszerészt, mert Jennifer Aniston gyűrűjéről másolatokat készített. Anistonnal 2005-ig voltak házasok, azóta Angelina Jolieval nevelik gyerekeiket.

5. Ez nem annyira érdekes, de szerintünk nagyon vicces: egy japán stáblistán Buratto Pitto néven szerepel.

6. Tudtad? Nemcsak a Jóbarátok című sorozatban, de a Dallasban is szerepelt. Ekkor indult el igazán a karrierje.

7. Amikor megszületett első, vérszerinti gyermeke, Shiloh Nouvel, Pitt vágta el a köldökzsinórt.

8. Viszonya volt Mike Tyson nejével, Robin Givensszel. A bokszoló ráadásul egyik nap rajtakapta őket

“Látszott rajta, hogy rettenetesen meg van rémülve, és lélekben már készült a halálra” – mondta Tyson, aki egyébként nem bántotta a színészt, viszont ebből is látszik, hogy Pitt már akkor mennyire tökös volt, hisz ki merne udvarolni Tyson nőjének?

9. Vajon visszavonul? Nemrég így nyilatkozott:

“Sokat gondoltam arra, hogy ötvenévesen visszavonulok a színészettől. Úgy érzem, ez lehet az az idő, ami után inkább rendezőként és producerként kellene dolgoznom. És hát elég nagy a családom is, a gyerekeim lassan tinik lesznek. De el akarok még mesélni néhány dolgot a vásznon.”

10. Egy korábbi felmérés szerint, a férfi hírességek közül Brad Pittel nyaralnának a legszívesebben a magyarok. Mi ezen mondjuk nem csodálkozunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik