Szórakozás

200 millióból rendez Kern András

Kern-Andras(960x640)(1).jpg (Kern András)
Kern-Andras(960x640)(1).jpg (Kern András)

Kern András rendezésében és főszereplésével készül a Gondolj rám című film, amelyben Eszenyi Enikő is szerepel majd.

A nemrég még kórházban kezelt Kern András rendezésében és főszereplésével készül a Gondolj rám című film, amelyet a Magyar Nemzeti Filmalap 200 millió forinttal támogat. A forgatókönyvet a színész-rendező és Vámos Miklós írta. A film zeneszerzője Presser Gábor, operatőre Ragályi Elemér – tájékoztatta szerdán az MTI-t a Magyar Nemzeti Filmalap, amely közleményében emlékeztet arra, hogy a forgatókönyvet a szervezet szakmai és anyagi támogatásával fejlesztették az alkotók.


Fotó: MTI / Kollányi Péter

A mai pesti történet főszereplője egy sebészorvos, aki miután megtudja, hogy halálos beteg, úgy dönt: szeretteit megkíméli attól, hogy halála után sirassák, gyászolják és szomorkodjanak miatta. Ennek érdekében hátralévő idejét annak szenteli, hogy mindenkivel megutáltatja magát – ismertette a készülő film cselekményét a közlemény. A produkció az Inzert44 Kft. gyártásában készül, a forgatás a tervek szerint nyáron lesz budapesti helyszíneken. A filmet várhatóan 2015 februárjában láthatja a közönség.

Az összegzés felidézi, hogy a filmalap támogatásával már 21 film forgatása befejeződött, közülük 5 egész estés alkotás már be is mutatkozott a nagyközönségnek itthon és rangos nemzetközi fesztiválokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik