Szórakozás

Karambol után lángokhoz vonultak a tűzoltók

tuzolto(960x640).jpg (tűzoltó, )
tuzolto(960x640).jpg (tűzoltó, )

Tegnap délután balesetnél, pár óra múlva tűzesetnél avatkoztak be a székesfehérvári tűzoltók.

Egy gyermeket megfigyelésre kórházba szállítottak, miután Székesfehérváron, a Gáz utcában két autó összeütközött a délutáni órákban.

Az egyik autó felborult

Ebben csak a vezető utazott, a könnyű sérülését a mentőszolgálat a helyszínen ellátta,kórházba szállítása nem volt indokolt. A balesetben résztvevő másik személyautóban egy hölgy és gyermeke utazott, akiket csak kivizsgálásra szállítottak el a mentősök – mondta Farkas- Bozsik Gábor katasztrófavédelmi szóvivő a Fehérvár24-nek.

Fotó: FMKI

Két óra küzdelem a lángokkal

A katasztrófavédelemhez nem sokkal éjfél előtt érkezett a jelzés, hogy az Új Csóri úton lángba borult egy kőkereskedés udvarán található épület teteje. A tűzoltók négy vízsugárral kezdték meg a százhatvan négyzetméter alapterületű épület tetejének oltását. Ebben az időpontban szerencsére senki nem volt a helyiségekben, eígy személyi sérülés nem történt.

A három autóval érkező tizenegy tűzoltónak alig két órára volt szüksége a teljes eloltásához, és a gyors és szakszerű beavatkozásuknak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább a környezetére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik