Szórakozás

Danics Dóra: Kicsit félelmetes ez az egész

Danics-Dora(960x640).jpg (Danics Dóra)
Danics-Dora(960x640).jpg (Danics Dóra)

Az X-Faktor idei győztesét rajongói üzenetek hada árasztja el. Közte férfiak üzenetével, akik bármit megtennének egy randevúért.

Danics Dóra néhány hónapja még imádta a kinőtt pólókat és pulóvereket. Ma már azonban divatosan, nőiesen öltözködik, és ezt sokan meg is jegyzik neki.

Fotó: RTL Klub

“Nagyon jól érzem magam a bőrömben, és nagyon örülök ennek az átalakulásnak. Jó, hogy nőiesebb lettem, és ez biztosan meg is fog maradni” – mondta a Hír24-nek Danics Dóra, aki egyébként a nőies darabok közül egyedül a magassarkúval nincs jóban.


Fotó: RTL Klub

Az X-Faktor idei győztese a verseny végén le is rúgta magáról a tűsarkúját, de ígéri, hogy idővel ezeket is megtanulja majd hosszú távon viselni. “A hónapok során kitapasztaltuk, hogy milyen magassarkú cipők kényelmesek nekem, ez pont nem az volt… de ígérem, lassan megbarátkozom a nagyobb sarkúakkal is” – árulta el Dóra, akinek nemcsak a lábbeliket, hanem az iránta való óriási érdeklődést is meg kell még szoknia.

“Gyakran bókolnak mostanában a férfiak, nagyon jólesik, kedves tőlük. Általában a nőiességemet és a szépségemet dicsérik. Most egy kicsit félelmetesnek tűnik ez az egész első körben, ugyanis annyi üzenetet kaptam, hogy meg sem tudtam számolni” – tette hozzá az X-Faktor nyertese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik