Szórakozás

Karácsonyi élelmiszergyűjtés

24.hu
24.hu

2013. 12. 16. 12:44

Hétfőtől szerdáig várja a vásárlók adományait - elsősorban tartós élelmiszereket- a Baptista Szeretetszolgálat az esztergomi Tescóban.

A Baptista Szeretetszolgálat egész évben igyekszik támogatni a rászorultakat, ám az év végi ünnepekre tekintettel kiemelt figyelmet fordít a gyermekekre és az idős emberekre egyaránt. A szétosztható adománykészletek növelése érdekében idén is megszervezik a már hagyománnyá vált élelmiszergyűjtését.

December 16-tól december 18-ig 8:00-20:00 között gyűjtik majd a szolgálat önkéntesei a vásárlók felajánlásait, az esztergomi Tesco áruházban. A felajánlásokat – elsősorban a karácsonyi sütés-főzéshez felhasználható tartós élelmiszereket –, adományokat a gyűjtés helyének közelében élő rászoruló családoknak juttatja el még az ünnepek előtt a Baptista Szeretetszolgálat

A tavalyi évben már bebizonyosodott, hogy noha a válság szinte mindenkit negatívan érint, a lakosság szociális érzékenysége és az összefogás még ennél is sokkal nagyobb erő, hiszen 2013 szeptemberében közel kétszer annyi adományt kaptak és tudtak szétosztani, mint egy évvel korábban. Bíznak benne, hogy ez a tendencia idén is folytatódik, ugyanis már a nyáron érkeztek megkeresések a karácsonyi adományokkal kapcsolatban.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.