Szórakozás

El akar válni Gáspár Győzőtől Bea asszony?

Győzike (Győzike, Gáspár Győző)
Győzike (Győzike, Gáspár Győző)

Egy hazugságvizsgálaton kiderült, hogy Győző megcsalta a feleségét, mire Bea asszony megverte és leköpte hites urát.

Éktelen haragra gerjedt Bea asszony, amikor bebizonyosodott, hogy Győző megcsalta. Bea ököllel esett a férjének, majd meg akarta fojtani, végül leköpte. Mindeközben válogatott szitkokat szórt Győzike fejére, aki csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy az illető budapesti.

“Hogy a rák egye ki a szívedet! A Jóisten küldjön neked meghívót, ami mellé szól” – üvöltött Bea asszony Győzővel a kocsiban, miközben Zsolti jóváhagyása jeléül egyetértően bólogatott. – “Most megfojtalak, úgyis kesztyű van rajtam!” – folytatta Bea, aki hiába tudakolta, ki a szóban forgó nő, Győző csak annyit árult el, hogy budapesti, mire felesége arcon köpte.

Győzike testvére, Zsolti maximálisan igazat ad Beának.

“A Beával teljesen egyetértek. Ott amit ő lenyomott, én is ezt csináltam volna, csak jobban a fejit kellett volna ütni, arra kellett volna neki odafigyelni. Vagy a szemit ütni, hogy ne lásson legalább kilenc és fél napig” – foglalta össze tanácsait Zsolti.

Bea asszony azt is kilátásba helyezte Győzikének, hogy kiteszi a házból egy szál alsógatyában. Győző nem mentegette magát.

“Jaj, drága istenem, olyan volt, mintha földrengés lett volna. Ütött az hátulról. De mikor oszt elsírta magát szegény, akkor én is éreztem, hogy én egy szemétláda vagyok, egy gazember. egy gazember vagyok, igen, egy gazember” – vallotta magáról Győző, Bea asszony pedig kilátásba helyezte, hogy kirakja férjét, aki semmit nem vihet magával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik