Szórakozás

Eltűnt férfit keresnek Szentendrén

Az 56 éves Fehér László december 3-án tűnt el Szentendrén, másnap a baleseti intézetben látták, de onnan is eltűnt.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy eltűnt férfi felkutatása érdekében.A Szentendrei Rendőrkapitányság 13090-6373/2013. ált. számon közigazgatási hatósági eljárás keretében folytat vizsgálatot Fehér László szentendrei lakos eltűnése ügyében.

Az 56 éves férfi december 3-án vásárlolni ment el otthonról, de azóta nem tért vissza, és életjelet nem adott magáról. Iratait, telefonját nem vitte magával. Fehér László születése óta oligofréniában szenved, értelmi szintje alacsony.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfit másnap, december 4-én a Központi Baleseti intézetbe szállították, de onnan is eltávozott.

Fehér László eltűnésekor sötét színű melegítő alsót, barna vagy zöld pulóvert és zöld műanyag papucsot viselt. Kb. 170 cm magas, normál testalkatú, barna hajú, bajuszt visel.

A Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Fehér László tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-26-502-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik