Szórakozás

Köszönet a villamoson megvert fiúnak

Koltay Miklós
Koltay Miklós

2013. 12. 10. 13:05

A szegedi tömegközlekedési cég közleményben méltatta a fiatalembert, aki a testi épségét veszélyeztetve is kiállt a szabályok betartásáért és a nőt is, aki a megtámadt fiú segítségére sietett.

Közleményben köszöni meg bátorságát annak az utasnak az SZKT, aki egy, a villamoson cigiző fiatalt figyelmeztetett, hogy dobja el a csikket. A szabálytalankodó erre kirúgta a lábát és a már földön fekvőt ököllel ütötte. A többi utas csak nézte a történteket mindössze egy fiatal nő próbálta megfékezni a megvadult dohányost.


fotó: sajtolista.hu

“Elkeserítő a tény ránk, emberekre nézve. Nemcsak azért mert úgy tűnik, sokan a szabályokat figyelmen kívül hagyva élnek, utaznak, hanem azért is mert úgy tűnik, hogy az a kevés ember, aki veszi a bátorságot, hogy a szabálytalankodókat a többiek érdekében figyelmeztesse, nem számíthat az emberek, utasok támogatására, közbelépésére. Szerencsére azért még vannak kivételek, ahogy ez esetben is Dávid segítségére sietett egy hölgy – írja Dr. Tóth István Tibor.

Az SZKT ügyvezetője egyben köszönetét fejezi ki a bátor Nagy Dávidnak, hogy kiállt utastársai érdekében, és a rend védelmében.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nyíregyháza, 2016. december 27.
Vásárlók egy telekommunikációs üzletben a karácsony utáni leárazás idején Nyíregyháza egyik bevásárlóközpontjában 2016. december 27-én. Az ünnep után megkezdődött az üzletekben a hagyományos év végi leértékelés.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.