Szórakozás

Bátyja életéért aggódik DiCaprio

Leonardo-DiCaprio-(2)(960x640).jpg (Leonardo DiCaprio )
Leonardo-DiCaprio-(2)(960x640).jpg (Leonardo DiCaprio )

A színész bátyja egy hónapja eltűnt, és senki nem tud róla semmit.

Leonardo DiCaprio egy hónapja aggódik mostohabátyjáért, akiről a család azt sem tudja, életben van-e egyáltalán. A három évvel idősebb Adam Farrar ugyanis akkor szabadult a börtönből, ahol 3 hetet töltött lopásért. A szabadulása óta azonban senki nem tud róla semmit.

“Adam börtönben ült, és mióta szabadult, senki nem tud róla semmit. Két-három napig nálam lakott, aztán egyszer csak eltűnt. Próbáltam hívni, de nem lehet elérni. Még az apja sem tudja, hol lehet” – idézi az egyik családtagot a Bild.

Leo és Adam együtt nőttek fel, és mindig nagyon jó volt a kapcsolatuk. Amikor a színész egy éves volt, szülei különváltak, és nem sokkal később apja, George DiCaprio elvette a profi testépítő Peggy Farrar-t, aki egy kisfiút, Adamet hozott a házasságba. A két fiú közt 3 évnyi a korkülönbség, és Leo mindig is a példaképének tekintette bátyját. Ám míg Leo karrierje felfelé ívelt, Adam egyre mélyebbre süllyedt: rossz társaságba keveredett, nem vetette meg a drogokat és egyre erőszakosabbá vált. Többször ült már börtönben, és egyszer még egy barátnője ellen elkövetett gyilkossági kísérlettel is megvádolták.

“Nagyon aggódunk Adamért. Leo abban reménykedik, hogy a bátyja előkerül, és végre rendbe szedi az életét” – tette hozzá a családtag hozzátéve, hogy az időnként súlyproblémákkal küzdő színész már a bátyja életéért aggódik.

Fotó: Bulls

Ajánlott videó

Olvasói sztorik