Szórakozás

Összeverekedtek a Keleti testvérek

Keleti-Gyorgyi(5)(960x640).jpg (Keleti Györgyi)
Keleti-Gyorgyi(5)(960x640).jpg (Keleti Györgyi)

Sosem volt igazán jó testvéri kapcsolat Keleti Györgyi és Keleti Andrea között.

Szalai Vivien hamarosan megjelenő könyvében a Keleti testvérek viszonyáról is ír. A neves táncos az édesapa, Keleti György első házasságából született, s bár gyakori vendég volt Györ­gyiék családjában, a lányok nem tudtak közel kerülni egymáshoz. Közel hét éve, már felnőttként próbálták tisztázni a nézeteltéréseket, de a családi összejövetel méltatlan botrányba fulladt, Györgyi húga némi hajtépés után a szó szoros értelmében kidobta Andreát a szülői házból.


Fotó: RedLemon

A kínos eseményről így vall Györgyi A leghíresebb magyar ma­dame című könyvben: “Épp egy békésnek tűnő, csendes, kellemesen meleg hétvégét talált a család a „legalkalmasabbnak” arra, hogy megbeszélje a félreértéseket, sérelmeket. (…) Én egyedül mentem, a húgom a férjével és a gyerekekkel. A féltestvérem a férjével, gyerekek nélkül. Apu és anyu voltak még ott. Én bent ültem a konyhában, anyuval beszélgettem. Szándékosan próbáltam kimaradni a vitából. (…) A többiek közben kint beszélgettek. A hangfoszlányokból ítélve próbálták tisztázni a félreértéseket, hogy ki kiről mit mondott és miért tette és miért hazudott. (…) Senki nem csitította őket, lévén felnőtt emberek. Azt hittük, tudják, hol a határ. De később kiderült, hogy sajnos nem tudják. A féltestvérem mondott valamit, amit nem tisztán hallottam, amire a húgom azt mondta: ‘Ha még egyszer ilyet mondasz, kikaparom a szemedet!’ Ekkor már tudtam, hogy nagy baj van. Valamit megint mondhatott a féltestvérem, de nem tudom, mit, mert őt nem láttam, nem hallottam, rohantam ki a teraszra, mert ekkor már tudtam, hogy nagy a baj, hogy ebből iszonyatos, mindenkihez méltatlan botrány lesz. A következő kép az volt, hogy egymást tépik. Erre senki nem számított, aki ott volt, mindenki sokkot kapott. Tépték egymás haját, ütötték egymást. Őrjöngve. Nem káromkodtak. Borzalmas volt. Nekem fájt. Gyűlölködtek, fájdalmat akartak okozni a másiknak. Apu és a húgom férje ugrottak oda, hogy szétválasszák őket. Nehezen, de sikerült. A nővérem sírt, a húgom nem, ő ennél sokkal keményebb nő! Ő nem ejtett könnyet, ha jól emlékszem” – idéz a Blikk a hamarosan megjelenő könyvből.

A napilap egyébként megkereste Keleti Andreát is, ám ő a konkrét esettel kapcsolatban nem szeretett volna nyilatkozni. Úgy véli azonban, hogy ennek és a nézetkülönbségek ellenére megmaradhatott volna közöttük egy kulturált viszony, ha a népszerűséggel járó fokozott sajtóvisszhang nem mérgesíti tovább a helyzetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik