Szórakozás

Nőkre és gyerekekre vadásznak a dunaújvárosi bűnözők

csaladon-beluli-eroszak(5)(960x640).jpg (erőszak, üt, ököl, )
csaladon-beluli-eroszak(5)(960x640).jpg (erőszak, üt, ököl, )

Elszaporodtak az erőszakos támadások. Most újabb felháborító eset látott napvilágot.

A Postfactory blogon megjelent exluzív interjúból kiderül, hogy szombat este kis híján nemi erőszak áldozata lett egy 16 éves dunaújvárosi lány. A 34 éves férfi sötétedés után környékezte meg a százfokú lépcsőnél.

“Na, gyere cica! Csak egy kicsit legyél benne.”

Egy kivilágítatlan területen kezdett erőszakoskodni a fiatal lánnyal. Megszorította a nyakát, és meg akarta csókolni – ezt mondta Dunaújváros Online Hírblogjának a lány, aki a rémisztő támadás ellenére is bátor maradt. Eltörte az erőszakos férfi orrát, és elfutott. A férfi követte, de ekkorra már édesanyja és barátja is a segítségére sietett. Riasztották a rendőrséget, akik pár órán belül elkapták a támadót.

Támadás a kiserdőnél

November 24-én a Béke tér és a Vasmű főkapuja közötti úton támadtak meg egy fiatal nőt – számolt be róla a DO. A hölgy Facebookon osztotta meg rémisztő élményét. Leírta, hogy azon a reggelen is biciklivel indult a munkahelyére. Sűrű köd volt, így teljesen váratlanul érte, amikor egy férfi lépett elé a bokrok közül, és majdnem berántotta az erdőbe. Se autó, se gyalogos nem közlekedett arra, szerencsére ki tudott térni támadója elől.

Riasztani kell a rendőrséget

Kiss Z. Edward rendőrségi szóvivő a DO kérdésére elmondta, hogy a támadásról senki nem tett bejelentést vagy feljelentést. A közösségi oldalakon megjelent írások pedig nem minősülnek hiteles információnak, így azok alapján nem indítható eljárás.

Erdőbe rángatott egy kisfiút

November 17-én egy 12 éves kisfiú épp hazafelé tartott, amikor egy fiatal férfi megragadta a karját, befogta a száját, és az erdő felé vonszolta. Megfenyegette, ha nem elégíti ki vágyait, megöli, a kisfiúnak azonban sikerült a szorításból kiszabadítania magát. Elfutott, és egy autóstól kért segítséget. A 29 éves pedofil elfogása után kiderült, hogy aznap szabadult a Váci Büntetés-végrehajtási Intézetből, ahol 6 és fél évig ült szemérem elleni erőszak miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik