Szórakozás

Meghalt Paul Walker

A Halálos iramban-filmek főszereplője egy jótékonysági rendezvény után szenvedett autóbalesetet egy barátjával. Mindketten életüket vesztették. A lángoló autót lefilmezte egy arra autózó.

Őt gyászolj a világ

A csúcs autók és dögös csajok között forgató Paul Walker egyike volt azoknak a világsztároknak, akik a csillogás mellett is emberek tudtak maradni.

A Halálos iramban című filmekkel befutó Paul Walker egy barátja kocsijában utazott. Egy próbakörre mentek el egy barátja új kocsijával a Los Angelestől északra található Santa Claritában. A sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, a kocsi nekicsapódott egy lámpaoszlopnak, majd egy fának, és kigyulladt. Mindketten életüket vesztették.

A tragikus baleset előtt a Reach Out Worldwide elnevezésű jótékonysági szervezet rendezvényén vett részt Walker, amit a Fülöp-szigetekre lesújtó tájfun károsultjainak megsegítésére szerveztek. Az ROWW-t a színész alapította, a Haitin pusztító földrengés után. Az alapítvány a természeti katasztrófák károsultjainak nyújt segítséget.

Walker rengeteget jótékonykodott és fontos volt számára az állatok védelme, ezért a National Geographic Channel által készített sorozat forgatása közben 11 napig fehér cápákat kutatott Mexikónál, hogy jeladót tegyenek a ragadozókra. Mindig is imádta az autókat, a Redline Time Attack versenysorozatban például egy Mazda RX-8-al vezetett.

Paul Walker Jordana Brewster és Vin Diesel társaságában a Halálos iram hatodik részének promóján

Sem az autóverseny közben, sem a cápák között nem esett baja. A sors furcsa fintora, hogy azért kellett meghalnia, mert ismerőse elveszette az uralmát az új autója fölött.

Walker egyébként az utóbbi időben a Halálos iramban folytatását, a hetedik részt forgatta. A színészt gyászoló rajongók külön Facebook-oldalt indítottak, ahol Walkerre emlékeznek. 40 éves volt. Egy lánya van, a 15 éves Meadow.

Videó a baleset után az autóról: (a sok letöltés miatt lehet, hogy lassan indul el):

Videó a baleset helyszínéről (a sok letöltés miatt lehet, hogy lassan indul el):

Olvasói sztorik