Szórakozás

Eladó a hercegi pár első randihelyszíne

Állítólag Vilmos és Katalin ebbe a bájos kávézóba mentek először, most negyvenegy millió forintért hirdetik.

Később az egyetemi évek alatt ez a hely lett a szerelmes pár törzshelye is. Azonban Vilmos herceg és Katalin esküvője után annyira megnőtt a hely forgalma, hogy a kávézót üzemeltető idős házaspár már nem bírta a nagy felhajtást, inkább megszabadulnának a korábban oly csendes családi vállalkozástól.

Az 54 éves Linda Cunningham – aki a férjével együtt üzemelteti a kávézót – elmondta, hogy tizenkét éve viszik ők a North Pointot, ami nagyjából egybeesik azzal az időszakkal, amikor a későbbi házaspár elkezdett egyetemre járni. „Kate először csak a barátnőivel járt ide, aztán ahogy telt az idő, egyre csak Vilmossal láttuk őt itt, majd ez lett az ő kedvenc kávézójuk” – mesélte a tulajdonos.

Eldugott hely volt
Fotó: Trip Advisor

„Már akkor is látszott, hogy a herceg és barátnője vonzzák a turistákat, akik csak azért jönnek, hogy lefotózzák az épületet, de az esküvő óta minden a feje tetejére állt. Mi nyugis életre vágyunk, ezért döntöttünk úgy, hogy eladjuk a kávézót” – tette hozzá Linda Cunningham.

“Ahol Kate és Vilmos találkoztak”
Fotó: ABC

Az ár 115 ezer angol font, vagyis nagyjából negyvenegy millió forint.

Vilmos nemcsak a kávét szereti, énekelni is tud

Korábban írtunk róla, hogy jótékonysági estet rendeztek a Kensington Palotában kedden, amelyen Vilmos alapítványa, a hajléktalan fiatalokat támogató Centerpoint számára gyűjtöttek pénzt. Az esemény házigazdája is Vilmos volt, a bál egyik fellépője pedig Jon Bon Jovi. Az énekes a színpadra invitálta a herceget, aki a szintén jelen lévő Taylor Swiftet is felhívta a mikrofonhoz.

Olvasói sztorik