szőke zoltán (szőke zoltán, )
Szórakozás

Szőke Zoltán végleg elköltözik otthonról

Döntött a Barátok közt színésze.

Vajon mit éreztek Szőke Zoltán fiai, amikor egy lapban is azt olvasták, hogy apjuk valaki másba szerelmes, hogy csak a mának él, és hogy nem érdekli senki véleménye?! Ráadásul a közzétett fotókon boldogan ölelgette új kedvesét… Felfogta, tudta-e az édesapa, mekkora sebeket szakít fel ismét?

Ráadásul valahogy éppen Szőke Zoltán kisebbik fia tizennyolcadik születésnapjára sikerült időzíteni a cikk megjelenését egy hetilapban. Bence nagyon szomorúan csak ennyit mondott erről:

Fotó: RTL Klub

Rosszkor jött nagyon. Nem így akartam megünnepelni, hogy nagykorú lettem. Nem hittem, hogy éppen ezen a napon minden arról szól majd, hogy apa és a barátnő mennyire szeretik egymást.”

A két gyerek megjelent őszinte mondatai gondolkodásra késztették a színészt, és együtt úgy határoztak, végleg külön utakon folytatják.

Hogy mit gondol Szőke Zoltán volt felesége és fiai minderről, és hogy hogyan él a továbbiakban a család, az a STORY legfrissebb számából kiderül.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!