Szórakozás
szegedi-villamos(960x640)(2).jpg (szeged, villamos, )

Van ilyen is: köszönet a szegedi troli és villamosvezetőknek

Koltay Miklós
Koltay Miklós

2013. 11. 27. 12:35

Hibaelhárító autó hozta az utas elveszett kulcsát.

A közelmúltban sok kritika érte az SZKT sofőrjeit. Hosszú dudaszóval nevelték a szabályosan, a hídon közlekedő biciklist, egy másikat pedig középső ujjuk felmutatásával bíráltak. Egy elveszett pénztárca is nehezen, végül az utcára dobva került vissza jogos tulajdonosához.

Árnyalja a kialakult negatív képet egy utas, a cég ügyfélszolgálatához eljuttatott hálálkodó levele, aki az egyik villamoson felejtette a kulcsát, amely több kézen át, komoly logisztikával lett meg.

 

Ím a levél teljes terjedelmében:

 

Köszönet a segítségért!

Köszönöm a csodálatosan összehangolt segítséget járművezetőink részéről, ahogyan percről-percre folyamatosan haladt a kapcsolatfelvétel a 2-es villamosok, trolibuszok vezetői között, hogy a leesett kulcsköteg előkerüljön (a 2-es villamos a történés helye).

És meglett! Végül a trolibusz végállomásához a hibaelhárító autó vezetője hozta el. Köszönöm ezt a külön utat, amit egy utasért tett!

Nagyon köszönöm utastársamnak, a kulcs megtalálójának szíves igyekezetét, hogy azonnal kereste a lehetőséget, hogy biztos helyre kerüljön.

Szívből jövő gondoskodásról tettek tanúbizonyságot arról, hogy vezetőinknek mennyire fontos az utasaik még “apró” ügye is nagy felelősséggel teljesítő szolgálataikban.

Tisztelettel köszönöm járművezetőinknek példamutató kiállásukat!

Mi figyelünk-e rájuk? Segítjük-e igen nagy fegyelemmel, sokszor önuralommal végzendő munkájukat azzal, hogy fegyelmezetten veszünk részt a közlekedésben? Tilos jelzésnél nem szaladunk át előttük, járműben nem hangoskodunk, sőt még egészségüket is óvjuk, ha mindig kéznél van, és idejében használjuk is zsebkendőnket!

Megbecsüléssel tartozom, tartozunk vezetőink iránt, akik a mindennapok utasainak biztonságát, sikeres előrehaladását szolgálják munkájukkal!” – írja az utas az SZKT-nek címzett levelében.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Beregszász, 2015. március 19.  
Vásárló fizet az egyik élelmiszer áruházban a kárpátaljai Beregszászon, a Bohdana Hmelnickoho utcában 2015. március 18-án. Ukrajnában a nemzeti valuta leértékelődése miatt leginkább az alapvető élelmiszerek drágultak, a hrivnya értékének ingadozása miatt egy napon belül is változnak az árak.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.