Szórakozás

Oláh Ibolya új életet kezdett és szingliknek énekel

oláh ibolya (oláh ibolya, )
oláh ibolya (oláh ibolya, )

Az énekesnő úgy tűnik, végre sínen van.

Oláh Ibolyáról jó ideje nem lehetett hallani semmit. Menedzsere hónapokkal ezelőtt megszakította a közös munkát, miután az énekesnő felbontott egy lemezszerződést, és a fontos koncertekre sem ment el. Ezután olyan hírek láttak róla napvilágot, amelyek szerint egészségügyi problémái és súlyos anyagi gondjai voltak. Később egy színházi szerepet bíztak rá, ám miután Ibolya nem jelent meg a próbákon, ezt is elvették tőle. Azóta néma csend van az énekesnő körül, ám most úgy tűnik, végre sínen van az élete.

“Kertelés nélkül elmondtam neki, nem egy újabb Oláh Ibolya-zenekart akarunk, és hogy elég hülye helyzetbe kerültünk” mesélte a Blikknek Zombor Szabolcs, aki egy éve találta ki: a blues műfaját és a 30-as szingli nők problémáit elegyítve hív életre egy zenekart, de pórul járt. – “Magunkon röhögtünk, amikor debütálásunk előtt a szingli énekesnőnk bepasizott, és külföldre költözött” – mondta Szabolcs, aki Ibolyával kapcsolatban hozzátette: “Hallottuk, hogy nem egyszerű eset, de nem volt vesztenivalónk, és azt kell mondanom, nála pontosabb, elhivatottabb énekesnővel nem találkoztunk. Az Ibolyát nyitó kulcsra szeretet van írva. Az első pillanattól fogva úgy tekintünk rá, mintha a húgunk lenne, és öt próba után már színpadon álltunk. Hat új dalt rögzítettünk vele, és jövőre a lemez is meglesz.”

Oláh Ibolya most sem akart nyilatkozni, mindössze ennyit mondott a koncertje után: “Nem igazán tudok beszélni, nem vagyok a topon.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik