Szórakozás

Lesifotó buktatta le a pofátlan tolvajt

tolvaj (tolvaj)
tolvaj (tolvaj)

Nagy erőkkel kutatott egy kocsiban, pedig a tulajdonosától mindössze fél méter választotta el. Egy járókelő figyelmeztette, az egyik lakásból pedig valaki fényképeket is készített a pimasz esetről.

A Kelemen Béla utcában parkolt le gépkocsijával egy ott lakó férfi még szeptember 18-án délután, mikor megcsörrent a telefonja. A férfi telefonálás közben nem zárta be a kocsi ajtaját, és nem is távolodott el tőle.

Példás összefogás

Miközben beszélt, egy másik férfi az autó túloldalán megbújva nyitotta ki az ajtót, és kis híján megszerezte a benne levő értékeket.

Azonban egy járókelő figyelmeztette a tulajdonost, aki rögvest számon kérte a férfit, aki azzal védekezett, hogy csokit akart eladni. Majd elszaladt a helyszínről – mondta a Fehérvár24- nek Kiss Z- Edward rendőrségi szóvivő.

Vádat emeltek a fiatal férfi ellen

A nyomozók találtak egy újabb szemtanút, aki a konyhaablakából látta a történteket, és fényképeket is készített. A fotón szereplő 21 éves férfit a rendőrök felismerték, és őrizetbe vették. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást.

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik