Szórakozás

Kecskét hirdetnek az interneten a magyar sztárok

Az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja úgy gondolta jó ötlet, ha a fűnyíróját kecskére cseréli, mert azzal kevés a gond, áram és benzin sem kell hozzá, kvázi önjáró a biokertész. Sipos Peti felkúszott hát a netre és egy apróhirdetési oldalon kinézte magának az áhított állatot.

„Tomi, Győző meg én egy fellépésről tartottunk hazafele, és arról beszélgettünk, hogy mindannyiunk kertjét katasztrófa sújtotta területnek kellene nyilvánítani. Ekkor jutott az eszembe, hogy annak idején kinéztem egy kecskét a Jófogáson. Eltérítettem hát a turnéautót, a fiúk meg bőszen támogattak és adták alám a lovat, vagyis a kecskét” -mesélte Sipos Peti a kecskebeszerzés részleteit.

A zenész és az eladó gyorsan egymás kezébe csaptak, majd a mirigyes fiúk közös erővel megpróbálták a kocsiba csalogatni a nem minden pillanatban együttműködő jószágot. Sokféle útitárssal volt már dolguk a hosszú évek országjárása alatt, de kecske még soha nem falta a kilométereket az Irigy Hónaljmiriggyel!

„Akkor és ott jó ötletnek tűnt, de az állat telibogyózta a kocsit, irgalmatlan büdös lett odabent. Az igazi gondok azonban otthon kezdődtek. Szó se róla, szépen harapta a gyepet, de a drága petúniára is ráment desszert gyanánt. Ráadásul, ami bement, az rögtön távozott is belőle, így a gyerekek nem tudtak többé focizni a kertben. Kicsit több volt vele a meló, mint gondoltam, ezért hoztam egy gyors döntést. Úgy éreztem másutt, egy tanyán jobb dolga lesz”  – mondta Sipos Peti, aki valószínűleg már csak pár óráig lesz kecsketulajdonos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik