Szórakozás

Álorvos kezelte Nádas György rákos apukáját

24.hu
24.hu

2013. 11. 25. 17:00

A humorista édesapja a betegség megállapítása után hat héttel elhunyt.

Korábban a témában:

Nádas György a mai napig ápolja édesapja emlékét, aki rákbetegségben hunyt el mindössze hat hét alatt. A humorista Joshi Bharat ma délutáni műsorában mesél megdöbbentő részleteket apukája betegségéről és arról, hogy egy álorvos kezelte, akiről mindenki – még az orvosok is – elhitték, hogy diplomás doktor.

“A gyász akkor nagyon hirtelen ért és nagyon nehéz volt, mert édesapám rákos volt és hat hét alatt hunyt el. Amikor megtudta, hogy rákos, onnantól kezdve hat hét alatt meg is halt, nagyon gyors lefolyású volt. Ráadásul voltak ott ’cincálódások’ az ő betegsége környékén. Egy hamis orvosnő jött, aki nem is volt orvosnő, de nem hiszem, hogy a halálát előmozdította, hogy nem értett ahhoz, amit csinált, mert szerintem a szakmai tudása meg is volt annak a nőnek” – mesélte Joshi műsorában Nádas, aki azt is hozzátette, hogy a nő még a tapasztalt orvosokat is megtévesztette. – „Orvosnak adta ki magát ez a védőnői képességű hölgy. És mindenki el is hitte, hogy ő orvos. De ő mindent meg is tett azért, hogy azt higgyék róla, hogy ő orvos. Komoly főorvosok álltak mögötte, hogy nagyszerű a tudása, és ők is azt hitték, hogy orvos, mert ő ezt hazudta” – mesélt a megdöbbentő esetről Nádas György, aki most a fiáért is aggódik, akinek a vaksággal kell megküzdenie, olyan súlyos cukorbetegségben szenved.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

View of the Cerro Azul, in the Serrania La Lindosa -which had been declared Protected Archaeological Site of Colombia last May- in the Amazonian jungle department of Guaviare, Colombia, on July 2, 2018. 
Both the Serranias of Chiribiquete and La Lindosa had been closed to outsiders for many years during the armed conflict and are now opening up to scientific research.  / AFP PHOTO / Diana Sanchez

Egy lépésre vagyunk az összeomlástól

Kommentek

Pusztazámor, 2012. május 24.
A Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központ lerakójának tetején ürít egy kukásautó. A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. kukásautói szállítják a Budapesten keletkezett szemét egy részét a telepre.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.