Alfoldi-Robert(960x640)(2).jpg (alföldi róbert, )
Szórakozás

Alföldi: “Nekem nem lesz könnyebb ezután sem az X-Faktor”

A mentornak Péterffy Lili kiesésével egy versenyzője sem maradt már versenyben, a színész-rendező azonban azt mondja, ezután sem lesz kevésbé kritikus.

Alföldi Róbert utolsó mentoráltja, Péterffy Lili kiesése után sem érzi úgy, hogy számára ne lenne tétje a versenynek, és ezután sem fog kesztyűs kézzel bánni a versenyzőkkel, ami a kritikáit illeti.

“Nem lesz könnyebb nekem mentorként a verseny ezután sem, és nem érzem azt, hogy ne lenne tétje számomra már a versenynek. Ezek után is ugyanolyan kritikus leszek az énekesekkel, mint eddig, hiszen az X-Faktornak továbbra is van tétje számomra is, a többi mentor és a versenyzők számára is” – mondta a Hír24-nek Alföldi, aki azt is hozzátette, Lili párbajdala szerinte csodálatosan sikerült és megható volt látnia, ahogy a szeme előtt “felnőtt a gyerek”.

Péterffy Lili számított rá, hogy párbajozni fog, és úgy érezte az életéért énekelt a párbajban. Szerinte ez volt az egyik legjobb produkciója, és borzasztóan fog hiányozni neki az az időszak, amit az X-Faktor versenyzőjeként töltött el.

“Nem tudnék egyetlen dolgot kiemelni, ami a legjobban fog hiányozni. Minden hiányozni fog, még a nem alvások és a nem evések is” – mondta a Hír24-nek Lili.

Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.