Szórakozás

Dévényi Tibi bácsival drogot itattak

Vadon Janit szadomazó verte meg, Voksán Virág pofozkodós exéről mesélt – többek között ezzel gazdagította a vasárnap esti tévéműsor a nézőket. A végén mindenki citromlevet ivott.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani ezúttal sem váltották nagy címletre a magyar humor értékét az ország legnézettebb tévécsatornáján. A Vundersőn és Zuperszexi című műsorról már több ízben olvashattak a Hír24 hírportálon. Akitől távol áll nemzeti celebvilágunk, most navigáljon a jobb felső sarokban látható X-hez, s kímélje meg magát az ingyen cirkusztól, melyet a kereskedelmi csatornák kínálnak a hétköznapi munkában megfáradt elménknek.

Leszámítva azon idegesítő tényezőket, hogy a két műsorvezető rötyögése néha elnyomja az interjúalany válaszát is, valamint olcsó, inkább neurongyilkos, mintsem poénos beszólásokkal töltik ki az időt, ez a produkció tökéletesen alkalmas arra, hogy reggel felébredve elfeledtesse rémálmainkat.

(fotó: RTL Klub)

Lángokban állt Vadon Jani hátsója

Balázsék a vasárnapi epizódban legalább olyan életszerű szituációkat hoztak össze a kedves nézőknek, melyeket tíz éven át a Szomszédokban tapasztalhattunk korábban. (Napjainkban esetleg a Barátok Közt ad hasonló élményt.) Rögtön az első pár percben, mikor a jól megérdemelt sörünk nyitófülét pisszentjük fel, Janin földi kínokban nem mérhető hascsikarás lesz úrrá, s kizárólag Balázs unszolására hajlandó könnyíteni magán egy indokolatlan helyen kijelölt nyilvános vécében.

Szerencsére ott még nem tart a magyar szórakoztatóipar, hogy elkísértük volna Janit a mosdóba, de a hatalmas csattanó így sem marad el: lángoló fenékkel szalad ki műsorvezetőnk az árnyékszékről. Bevalljuk: mi azért kicsit röhögtünk. Üsse penész, ez a Benny Hill jellegű olcsó geg még belefér!

Dévényi Tibi bácsit kiütötte a „Gina”

Az elkövetkező percekben Voksán Virág emelte az est fényét. Sok mindent megtudtunk, még több dolgot nem. Virágot arról faggatta Balázs, hogy volt-e már része szado-mazo jellegű élményekben. Kiderült, erre nem vállalkozik a dögös dj, de járt már olyan férfival, akinél a pofozkodás még belefért az intim együttlétekbe. Ennek örömére láthatunk egy videó bevágást arról, amint Vadon Janit hivatásos szado-mazo nő fenekeli el.

Amint sikerült ellazítanunk a röhögéstől görcsbe rándult hasizmainkat, rögtön jött a következő sokk: Dévényi Tibi bácsi arról az esetről mesélt, mikor egy szórakozóhelyen Ginát tettek italába. Nos reméljük, a fiatalok okulnak ebből a szörnyű esetből, s vigyáznak egymásra az éjszakai bohémkodások alkalmával. Lám a végén még fabula jellegű tanulságokat is találunk a műsorban. Tibi bácsinak szerencsére nem lett nagyobb baja azon kívül, hogy pöttyös medicinlabdákat hallucinált a szertől. (Nem mi találtuk ki, aki nem hiszi, járjon utána!)

(fotó: RTL Klub)

Fekete Pákó legyőzte félelmeit

Ha valaki még itt sem volt rest kikapcsolni a televíziót, annak komoly terápiai élményben lehetett része. A műsor adu ásza ezúttal is Fekete Pákó volt, aki sajnos a víztől jobban fél, mint a népdalénekek és popslágerek feldolgozásától. Kizárólag a mi kedvünkért most szembe nézett iszonyával, s több mint egy métert zuhant egy ugródeszkáról a medence vízébe! Szerencsére Jani és Balázs a közelben volt, mert a csobbanás után Pákó alig tudott kimászni a vízből. Egy ország lélegzett fel a jelenet után, s reméljük, hogy a vizes kaland egy újabb dalt ihletett Pákó fejében, mellyel meglep bennünket a közeljövőben. Addig egy örök klasszikus:

Miután az endorfin mámortól felpezsdült elménk ismét képes észlelni a tévé felől érkező képkockákat, már Sarka Kata beszélget a műsorvezetőkkel Hajdu Péter előző barátnőiről. Idő közben csatlakozik a társasághoz Geszti Péter is, aki némileg színvonalat csempészett a produkcióba.

Citromlét iszik, akinél felrobban a bomba

A műsor utolsó taktusában került sor az egy kétesen kreatív activity showra. Sarka Kata, Caramel (ő is ott volt, elnézést kérünk), Balázs, Geszti, valamint Jani egyfajta szomorúan egyhangú, „találd ki a szót, amire gondolok“ játékot adtak elő.

Tévedtünk a mosdós dologgal kapcsolatban…

Vadon Janit nem követte az operatőr a vécére a műsor elején, ezt a végén bepótolták. Az épp dolgát végző televíziós kollegát a pisszoár előtt kapták lencsevégre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik