Szórakozás

Ő nyert 3 milliárdot a lottón – rengeteg személyes információ derült ki

lotto-orom(2)(960x640).jpg (lottóöröm)
lotto-orom(2)(960x640).jpg (lottóöröm)

Kiszivárgott az a titkos kérdőív, amelyben Magyarország legfrissebb lottómilliárdosa mesél terveiről. Először jótékony célra ad pénzt, és megpróbál nem megváltozni.

Bizonyára sokan emlékeznek a 3 milliárdos nyereményt megütő lottómilliárdosra, akiről a Blikk először azt írta, hogy a sorsolás óta iszik, és nem ad senkinek a pénzből. Ezután több szerkesztőséget megkeresett egy férfi, aki azt mondta, ő volt a lap titkos informátora, de csak felültette a Blikket, hamis információkat osztott meg velük, amit állítása szerint ellenőrizetlenül másnap már címlapra is tettek.

A Pénzcentrum.hu most azt írja, megszerezték azt az eddig szigorúan őrzött, ún. “Nagynyertes kérdőívet”, amelyet a nyeremény átvételekor, a legnagyobb titokban készít el a telitalálatos szelvény tulajdonosával a Szerencsejáték Zrt.

20 évig játszott fix számokkal

A legutóbbi nyertes ebben a kérdőívben a lap állítása szerint  rengeteg személyes információt osztott meg, kiderül például,hogy 20 évig fix számokkal játszott, és először nyert nagyot. Az illető más szerencse-, lottójátékban rendszeresen nem is szokott részt venni.

A kérdőívből a Pénzcentrum.hu szerint kiderül az is, hogy a nyertes nem, illetve csak szükség szerint tervezi, hogy valakinek ad majd a hatalmas nyereményből, aminek egy részét először jótékony célra fordítja, de csakis személyes meggyőződés alapján; illetve gondolkozik továbbképzésen, önfejlesztésen is.

Nem tervezi, hogy felmond

A nyertes arról számolt be, hogy nem tervezi, hogy felmond munkahelyén, és nemhogy Magyarországot nem hagyja el, de még a lakhelyéről sem kíván elköltözni. És bár bízik abban is, hogy a hatalmas nyeremény nem változtatja meg emberi (családi, baráti) kapcsolatait, azonban tart attól, hogy személyisége negatív irányba változik, és más ember lesz belőle.

Mint fogalmaz: “Félek, de minden erőmmel azon leszek, hogy ne változzam, vagy csak pozitív irányba.” Visszautasította azonban, hogy pszichológus segítségét kérje a történtek feldolgozására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik