Szórakozás

Kiszel Tünde szerepel az István, a királyban?

Az Irigy Hónaljmirigy ezúttal az István, a királyt parodizálja, természetesen amolyan Mirigyes nézőpontból. A klipben a mulatós zene nagyjai csapnak majd össze az őket megillető trónért.

Az eddig megszokott videókkal ellentétben, a klip egy hosszú vízió, amelyben elképesztő karakterek jelennek meg. Feltűnik benne mindenki: Kiszel Tündétől kezdve, a mulatós világ legjaván át, Szörényi Leventéig.Papp Feri a sztárproducer, Andy Vajna bőrébe bújt, ami annyira bejött neki, hogy kicsit úgy is maradt.

Andy Vajnának sem kegyelmeztek

„Ezúttal az István, a királyt parodizáljuk. Nagy kedvencünk ez a rockopera, régóta fentük rá a fogunkat, ezért nagyon jól esik, hogy engedélyt kaptunk rá. A mi elképzelésünk természetesen kicsit  más volt, mint az eredeti, most a mulatós királyok versengenek. Egy komoly műhöz természetesen kell egy producer is, aki nem lehetett más, mint Andy Vajna. Andyt megformálni megtisztelő feladat volt, nagyon szeretem és tisztelem a munkásságát.

Biztosan van humorérzéke és nem haragszik meg ránk” – monda el Feri, aki azt is hozzátette, Andy Vajnát megszemélyesíteni nem volt egyszerű feladat – „Igyekeztem azonosulni a karakterrel, próbáltam utánozni a jellegzetes, kicsit csücsörítő szájtartását. Annyira jól sikerült, hogy a végén úgy maradtam. A forgatás után a haverokkal beültünk egy kocsmába, és még akkor is így kértem sört.” – árulta el Feri.

Kabai Laci ezúttal a naptárdíva, Kiszel Tünde bőrébe bújt

„Most alakítottam először Kiszel Tündét, eddig ez Győző  feladata volt, mert ő alapvetően olyan szép mint Tünci, csak egy parókát kell ráadni, rajtam pedig azért még dolgozni kellett. Nem volt egyszerű a szerep, afférba kerültem egy kolbásszal is. A klipben ugyanis felelevenítjük Tünde húsos-kolbászos naptárát, amit évekkel ezelőtt láttunk, de azóta sem tudtuk kiverni a fejünkből.”  – mesélte nevetve Kabai, aki azt is hozzátette, hogy mindig is imádta az István, a királyt.

Nagyon szerettem az eredeti művet, emlékszem, hogy 13 éves koromban a Corvin moziban láttam. Jegyüzérektől vettünk rá a belépőt, 20-25 Ft-ért, ami egy rablás volt. Ráadásul kitekert nyakkal, az első sorban ültünk” – emlékezett vissza a zenekar dobosa.

Már nem kell sokat várni a Mirigy legújabb ámokfutására, a klip december 2-án debütál majd. A különleges paródia pedig természetesen felcsendül majd az IHM decemberi nagykoncertjein is Debrecenben, Nyíregyházán és Miskolcon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik