Szórakozás

Juliót akarja vejének Győzike

Győzike örülne, ha a brazil cserediák, Julio lenne a veje, de Evelin egy kicsit sem nyitott erre.

Ahogy arról korábban írtunk, egy hétre egy brazil cserediák költözött Győzikéhez és családjához. A roma showman már a kezdetők el volt ragadtatva a fiútól.

“Julio Sao Pauloból érkezett. Evelin egyik ismerőse. Nagyon jó gyerek, egyszerűen zseniális. Sok időt töltöttünk együtt, cigány dalokat tanítottam neki és még a Hősök terére is elvittem. Ő meg próbált focizni tanítani,de semmi érzékem nincs hozzá” – mesélte korábban Győzi, aki mostanra annyira megszerette a fiút, hogy azt sem bánná, ha elvenné Evelint feleségül.

Fotó: RTL Klub

“Julio nagyon jó családból való, ami nem azt jelenti, hogy gazdagok, hanem azt, hogy a szülei megtanítottak neki mindent, ami fontos az életben. Tisztességes, rendes srác, aki biztos jól bánna Evelinnel, de a lányom egy kicsit sem nyitott erre. Sőt, teljesen kiborul, ha ez a téma szóba kerül, ő ugyanis semmit nem érez Julio iránt, amit én nagyon sajnálok” – magyarázta az Édes élet szereplője, aki azért bízik abban, hogy Evelin idővel megenyhül.

“Csak rájön majd, hogy mi a jó neki” – tette hozzá a Gáspár család feje, akit korábban megátkozott egy szerelmes asszony.

Evelin és Julio

Ajánlott videó

Olvasói sztorik