Szórakozás

Fenékcserével vádolja a Playboyt a modell

Alena Gerber alaposan kiverte a biztosítékot a német Playboynál. Azt állítja ugyanis, hogy felöltözve fotózták és csak utólag, számítógépes trükkel vetkőztették le.

A nem igazán ismert német modell egy sikeres, ám már visszavonult síugró, Sven Hannavald barátnője, aki most meglepő állítással hozakodott elő. A modell ugyanis azt ecsetelte egy állatvédelmi célok miatti lájtos vetkőzés utáni interjúban, mennyire szégyellős, és még átlátszó ruhában sem hajlandó végigmenni a kifutón, mire egy szemfüles újságíró rákérdezett, hogyan is van az akkor, hogy 2008-ban pedig anyaszült meztelenül pózolt a Playboynak. Alena Gerber erre olyan választ adott, ami mindenkit megdöbbentett, és lehet, hogy még sokba is fog neki kerülni.

“Azok a képek manipuláltak. Engem felöltözve fotóztak, és csak utólag vetkőztettek le számítógépes trükkel, ráadásul egy brazil modell fenekét montírozták rám” – idézte a Bild a modellt.

A német Playboy kiadója természetesen nem nagyon örült a vádaskodásnak, és perrel fenyegetőznek.

Fotó: Playboy/Bild

Ajánlott videó

Családonként átlag 50 millió forint – ennyi vagyona van a magyar háztartásoknak egy friss felmérés szerint. A leggazdagabb családoknál, a felső tíz százalékban 200 millió jut egy háztartásra, elsősorban rájuk fókuszál egy új kezdeményezés, amely az utódlási, öröklési ügyekben igyekszik segíteni a gyászolóknak. Vezetőjével a családi vagyonokról beszélgettünk.