Szórakozás

Az önkormányzat fűnyíróit lopták el Maroslelén

Internetes keresőből választották ki, hová törjenek be azok a tolvajok, akik kifosztották a maroslelei önkormányzat raktárát.

A maroslelei önkormányzat tett feljelentést a Makói Rendőrkapitányságon idén március 19-én arról, hogy ismeretlen tettesek betörtek a raktárépületükbe, ahonnan fűkaszákat, sövénynyírót és más mezőgazdasági cikkeket vittek el – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A makói rendőrök 8 hónapos kitartó nyomozás eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 3 férfit. Közülük két algyői lakost, Sz. Ferencet és R-N. Attilát elfogták, míg harmadik társuk, K. Attila jelenleg jogerős szabadságvesztés büntetését tölti.

A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek. Elmondták, hogy azért a polgármesteri hivatal raktárhelyiségébe törtek be, mert úgy gondolták, hogy ott biztosan találnak értéket. A címet az egyik internetes kereső segítségével választották ki.

A makói nyomozók a házkutatások során az ellopott szerszámok egy részét lefoglalták.A három férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik