tatum (tatum)
Szórakozás

Channing Tatum nem egy Van Damme

Az ifjú akciósztár is megpróbálta kivitelezni a kamionos spárgát két zsúrkocsin terpesztve. Az eredmény felettébb vicces lett.

Szemernyi kétség sincs afelől, hogy az utóbbi hónapok egyik legütősebb reklámja a Volvoé, amelyben maga a kickboxer, Jean-Claude Van Damme mutat be egy legendás spárgát az autógyár két kamionja között – hátramenet közben, a visszapillantó tükrökön egyensúlyozva. Az is kiderült már, hogy a felvétel nem trükk: Van Damme-ot csak egy biztosítókötél tartotta.

A Volvo hirdetése szélsebesen terjed a világhálón és mémgyárosok tucatjait ihlette meg. Legutóbb a fiatal színész Channing Tatum tisztelgett a nagy előd előtt a spárgás performansszal –  több-kevesebb sikerrel – a 22 Jump Street egyik forgatási szünetében. (Ha valakinek hirtelen nem ugrana be: az egész szórakoztatóra sikerült akcióvígjáték első epizódja itthon A kopasz osztag alcímmel futott.)

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.