Szórakozás

Tanuljon csajozni Istenes Bencétől!

Az RTL Klub műsorvezetője igazi csajmágnes. Nem hiszi? Szavazzon az exekre!

Sokakat meglepett, hogy az X-Faktor műsorvezetője szakított kedvesével, Csobot Adéllal, pedig pár hete még szerelmesen csipkelődtek a tévénézők előtt. Akik azonban követik Bence magánéletét, azok számíthattak erre a fordulatra, ugyanis a műsorvezető egyetlen nő mellett sem bírja egy évnél tovább – írja a StoryOnline, ahol be is mutatták Istenes exeit.

Csobot Adél szexi pirosban

Mi pedig szavazásra buzdítjuk Önöket, vajon ki volt a legszebb, legédesebb, legszexibb az egykori barátnők közül?

Kovácsovics Fruzsina

A Csillag Születik versenyzője volt a legbájosabb az eddigi barátnők közül. Bence vele bírta a legtovább és még a fiatal műsorvezető anyukája is odavolt Fruzsiért. Azonban se veled-se nélküled kapcsolatban éltek, így 2010-ben már harmadszorra találtak egymásra.

“Anyu ritkán van Magyarországon, ám amikor legutóbb itthon volt, összefutott Fruzsival. Mi akkor már egy ideje nem beszéltünk, tartottuk magunkat a szakításhoz, de azért, mint utólag kiderült, mind a kettőnknek hiányzott a másik. Amikor Fruzsi összefutott anyuval, ez is szóba került, és ez annyira felkavarta benne a dolgokat, hogy még aznap este küldött egy SMS-t” – nyilatkozta akkor Istenes, de a kapcsolat sajnos hamar zátonyra futott és még az anyuka közbelépése sem segített.

Iszak Eszter

A Viva Tv műsorvezetője jelenleg Dobrády Ákossal jár, de korábban Istenes fejét csavarta el. Vagy épp fordítva történt?

“Először a VIVA castingon láttam őt és nagyon megtetszett, de nem erőltettem a barátja miatt. Mikor megtudtam, hogy szakítottak, felvettem vele a kapcsolatot” – árulta el korábban Bence, míg Eszter bevallotta, hogy kezdetben nem tekintet potenciális jelöltként Istenesre.

“Amikor szakítottunk a barátommal, Bencének voltak nagyon kedves gesztusai, például miközben én műsort vezettem, belecsempészett egy csokitojást a táskámba, egy kis üzenettel: “Ne csak otthon mosolyogj!” – állította Eszter. Hiába volt cuki kezdet, ez a kapcsolat mindössze 3 hónapig tartott.

VV Anikó

Anikót egy ideje már az Éjjel-Nappal Budapest sorozatban láthatjuk, de Istenes még akkor ismerte meg, amikor a Való Világban szerepelt.

“Még sosem volt olyan barátnőm, mint ő” – mondta korábban Istenes Anikóról.

“Talán az a legfontosabb, hogy Anikó el tud viselni engem. Karrierista vagyok, makacs, sokat utazgatok, és a munkám során rengeteg nő vesz körül, de szerencsére ő jól kezeli ezt az egészet. Tökéletes társ ebben, és nagyon házias is, amivel teljesen levett a lábamról. Jól működünk együtt” – tette hozzá. A pár mégsem működött jól együtt, sőt Anikó nem volt annyira megértő, mint a műsorvezető gondolta. A lány bevallotta, hogy nagyon is féltékeny volt Bencére, ugyanis a haknikon a lányok körülrajongták őt.

Fotók: RTL Klub, TV2

VV Zsófi

A lányok közül ő a kakukktojás, ugyanis csak Zsófi állítja, hogy együtt voltak Istenessel, míg a műsorvezető ezt eddig is következetesen tagadta. Zsófi szerint egyébként azért nem vállalta fel őt Bence, mert ciki volt számára. Szerintünk lehet a rágógumis dal miatt…

online surveys

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik