Szórakozás

Reklámarc lett Rákóczi Feri

Rákóczi Feri rádiós műsorvezető nem csak a műsorairól, hanem a kifogástalan stílusáról is ismert, ezért is választotta a Marianna Boutique egyre bővülő férfikollekciójának arcává. Magyarország egyik legnagyobb prémium üzletének már tavasszal a modellje volt a hazai híresség, ősszel pedig újabb fotósorozatot készítettek vele a legújabb trendeknek megfelelő szettekkel.

Nincs olyan alkalom, amikor Rákóczi Feri ne lenne stílusosan elegáns vagy divatosan laza. Éppen erre figyelt fel az egyik legnagyobb hazai prémium divatüzlet, amely arcává választotta a rádióst, s már a második kollekció kapcsán működnek együtt.

A műsorvezető tavasszal közösségi rajongói oldalán büszkén mutogatta modell képeit, ősszel pedig ismét a Marianna Boutique laza és elegáns darabjait öltötte magára egy nagyobb fotósorozat erejéig. „Egy férfi is épp úgy szerethet öltözködni, mint egy nő. A stílusérzékünk nem a pénztárcánk vastagságától függ, de ha van elég pénzünk a divatra, az sem garantálja, hogy nem követjük el a legnagyobb öltözködési bakikat” – nyilatkozta Rákóczi Feri, akinek az elegáns holmik iránti lelkesedésére felesége divatszeretete is hatással van. Ugyanis párja minden este segít kiválasztani Feri következő napi szettjét, cserébe viszont minden nap ő főz.

Zsingor Tünde

Ajánlott videó

Olvasói sztorik