Szórakozás

Megfejtették a nap rejtélyét a Hír24 olvasói

Rengeteg ötlet és tipp érkezett arra a kérdésünkre, hogy mit láttunk a szomszéd épület egyik ablakában. Voltak, akik nagyon messze jártak a valóságtól, de akadtak, akik majdnem eltalálták.

Ma abban kértük olvasóink segítségét, hogy mondják meg, mi látható azon a képen, amit a szemközti épület egyik ablakáról készítettünk. Mi elsőre arra gondoltunk, hogy ez valami fura szexuális segédeszköz, netán valami tehénféle.

Erre az akármire kerestük a választ

De a kommentelők is az ötletek széles tárházát vonultatták fel. Egy rosszul felfújt lufi? Vagy egy háromdimenziós földgömb, meteorit becsapódást követően? Talán egy ufófej? Esetleg Togepi a Pokémon nevű rajzfilmből vagy egy pubertás korba lépett labda? De a legtávolabb az a hozzászóló állt a megoldástól, aki azt írta, hogy ez az anyósának a feje. Ez nem túl valószínű.

Volt, aki azt írta, hogy ez egy felfújható gumikesztyű, erre már azt mondanánk barkochbában, hogy langyos, na de ekkora gumikesztyű?

A megoldás

Mindenkinek köszönjük a beérkezett tippeket, de a megoldás az, hogy ez egy ülőlabda, méghozzá lábakkal! Érkezett hasonló tipp, az illető azt írta: ez egy olyan labda, amit aerobikhoz használnak. Nos, majdnem. Erről az ülőlabdáról azt kell tudni, hogy ideális a gerinckímélő üléshez, vagyis egyszerre kényelmes és egészséges, csak ne próbáljunk meg elégedetten hátradőlni, ha ilyenünk van.

Már tudjuk, ezt láttuk, és így kell használni

Azt azonban továbbra sem tudjuk, hogyan került az ablakba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik