Szórakozás

Háromszor tört be ugyanoda, végül lebukott

bilincs (bilincs)
bilincs (bilincs)

Mindent elvitt, amit értékesnek talált.

Háromszor tört be ugyanarra a tokodi telephelyre az a 18 éves férfi, akit 2013. november 13-án fogtak el a dorogi rendőrök. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint S. Martin először szeptember 25-ére virradóra a kerítést átmászva jutott be egy helyi pékség járműcsarnokába, ahonnan rézcsövet, kézi lámpát és egy gázolajjal teli vaskannát lopott el.

Egy héttel később visszatért a telephelyre, és vascsöveket, valamint egy akkumulátort vitt magával. November 8-án hajnalban harmadszor is bement a telepre és ugyanezen a napon egy közelben parkoló autóból is ellopta a benne található értékeket.

A 18 éves S. Martint november 13-án otthonában fogták el a rendőrök és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és további bűncselekmény elkövetésével gyanúsították meg.

A rendőrség gyanúja szerint a férfi október 14-én egy csolnoki családi házba is betört, ahonnan készpénzt vitt el. S. Martin ellen – őrizetbe vétele mellett – üzletszerűen szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, és kezdeményezte a fiatal férfi előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik