Szórakozás

Síró kislányt vigasztalt Jennifer Lawrence – megható videó

Az Éhezők viadala sztárja otthagyta a vörös szőnyeget, hogy megvigasztalja egyik rajongóját.

A mindössze 23 éves Jennifer Lawrence a napokban, az Éhezők viadala-sorozat második részének londoni premierjén olyat tett, amit szerintünk nem sokan tettek volna. A színésznő a film többi szereplőjével együtt érkezett a filmpremierre, ahol a vörös szőnyeg mellett hatalmas ováció, és sikítozó rajongók ezrei várták őket.

Épp interjút adott, amikor felfigyelt arra, hogy a szemközti kordon mögött egyik rajongója zokog. Ekkor Jennifer félbeszakítva az interjút a síró, kerekesszékes lányhoz sietett, majd megkérte a biztonságiakat, hogy nyissák ki neki a kordont.

Ezután leguggolt a síró kislányhoz, letörölte a könnyeit, majd azt mondta neki „Annyira köszönöm, hogy eljöttél!” és megölelte. Jennifer még egy közös képet is készített a kislánnyal, akitől búcsúzóul megkérdezte, várja-e, hogy lássa a filmet. A kislány mosolyogva bólogatott. Nézze meg ön is a szívmelengető pillanatot:

Egyébként később az interjú is elkészült a színésznővel, amiből kiderült: Jennifert nagyon meghatja az a nagy szeretet, ami most körülveszi, de még az ismertség miatt sem szeretne megváltozni. Szerencsére, ahogy erre az interjúban is utalt, nem is kell neki.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.