Szórakozás
Szegedi-Itelotabla(5)(960x640)(1).jpg (Szegedi Ítélőtábla)

30 év múlva szabadulhat a gyilkos

Koltay Miklós
Koltay Miklós

2013. 11. 13. 15:18

Miután agyonverte áldozatát, kitépte füléből a fülbevalót.

Nem tudott egy korábbi parfüm eladás árában megegyezni a vevő és az eladó. Ezért I. László Ákos felment korábbi vásárlójának lakására és ott kávézás közben felkapott egy kést, amivel hasbaszúrta a nőt, majd még több, összesen 33 alkalommal kézzel és egy másfélkilós vastárggyal megütötte. Korábbi vásárlója a helyszínen meghalt.

Ezután I. László Ákos mintegy 800 ezer forintnyi ékszert szedett össze a lakásból. Egy részüket a halott nő füléből, nyakáról tépte le. A lopott tárgyakat zálogba tette és árukat elvásárolta, elszórakozta.

A tett elkövetésekor is feltételesen szabadlábon lévő gyilkos életfogytiglani büntetését jóváhagyta az Ítélőtábla is, azonban a legkorábbi szabadulást 30 évben határozta meg.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.