Szórakozás

„Bieber nagyon jó az ágyban”

Sorra adja az interjúkat az a brazil modell, aki együtt aludt a popsztárral. A lány állítja, nem csak aludtak az ágyban.

Tati Neves, ahogy azt már megírtuk, először csak lefilmezte a szunyókáló Justin Biebert, majd világkörüli turnéba kezdett, egymást érik az interjúk arról a bizonyos estéről.

Először egy brazil tévétársaság, a Globo TV egyik műsorában szerepelt, ahol szemérmesen még csak arról számolt be, hogy ugyan egy ágyban töltötték az éjszakát az énekessel, de semmi komoly nem történt közöttük. Később viszont az egyik legismertebb angol bulvárlapnak, a The Sunnak adott interjújában már kicsit máshogy emlékezett a történtekre.

A beszélgetés elején újra elmondta, hogy már elvált a férjétől, amikor felment az énekes szobájába, nagyjából eddig stimmel a Brazíliában és Angliában elmesélt történet. A Sunnak már arról beszélt, hogy nem csak aludtak abban az ágyban, majd hozzáteszi, „Bieber nagyon jó az ágyban”. De hogy pontosan mi történt, nem árulta el. Miután reggel elhagyta a szobát, egy hangüzenetet kapott, amiben marasztalja őt a sztár. „De nagyon fáradt voltam, így inkább eljöttem a hotelből” – mondta, de annyit még hozzátett: „Bieber igen jól néz ki meztelenül is.”

A Hollywood Life ugyanakkor emlékeztet arra, hogy a kanadai énekes exbarátnőjét, Selena Gomezt mennyire megviselték Bieber brazíliai kalandjai. „Nagyon hiányzik neki Justin, de arra nem kíváncsi, hogy mit csinál volt pasija a zárt ajtók mögött” – mesélte az énekesnő egyik közeli ismerőse.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik